maandag 29 december 2014

Lancering website: Brocantemeuk


Naast de website van Brocantemeuk, willen wij proberen het verhaal en het wel en wee achter brocantemeuk te plaatsen op dit blog. Korte berichtjes over onze zoektochten door Friesland, België en Frankrijk.  Want juist het verhaal achter de brocante is een belevenis, een bijzonder avontuur.
Het assortiment van Brocantemeuk bestaat uit brocante van industrieel tot shabby chic. Dit alles in natuurlijke tinten en materialen. Stoer en sober, Fries en Frans, met een knipoog naar vergane glorie. Dat is de uitstraling welke bij de brocante van Brocantemeuk past.
.
Inspiratiebronnen halen wij uit de cultuur van lang geleden, natuur, verlaten gebouwen, lege ruimtes en oude verweerde materialen. Dit komen we tegen op onze reizen door Friesland tot in Frankrijk, steeds weer op zoek naar bijzondere items.
.
De collectie wordt met zorg door ons verzamelt, waarbij vooral sfeer en uitstraling belangrijk is. Hierdoor ontstaat een unieke collectie welke dan ook regelmatig aangevuld wordt. Naast de webshop hebben wij ook open deur dagen op de locatie van Brocantemeuk. Deze dagen worden tijdig aangegeven op deze website en via de nieuwsbrief. Tevens is het mogelijk om Brocantemeuk op afspraak te bezoeken.

Brocante, van Industrieel tot Shabby Chic en alles wat daar tussen in zit. Als woondecoratie of juist voor het dagelijks gebruik. Maar vooral het herontdekken van brocante uit het verleden en deze weer opnieuw leven in blazen. Een nieuwe plek geven in het interieur.
Dus meld je aan als volger van dit blog en ga mee op reis en beleef onze tochten naar Brocante mee, in het Fries noemen we dat:
"op de STRÛN ".

Nieuwsgierig naar de webshop: klik: BROCANTEMEUK5 opmerkingen:

 1. Ja natuurlijk ga ik je volgen... Hartstikke leuk!
  Maar eerst wens ik je een heerlijke jaarwisseling en een fantastisch 2015!
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha trouwe volger, leuk he, afstanden zijn er niet meer en kunnen we toch delen. Mrjam, ik ben wel benieuwd of je bericht krijgt dat ik antwoord. laat je dat even weten, want terug kijken naar een reactie doe je eigenlijk niet zo vaak. Fijne jaarwisseling.
   liefs Pauline

   Verwijderen
 2. Hoi Pauline,

  dank voor je reactie op mijn blog. Leuk trouwens dat je ons 'meeneemt' in de struuntochten
  waarin je zoekt naar mooie brocante spullen.
  Heb de website even bekeken, ziet er super uit joh !

  Ik wens je een fijne jaarwisseling en alle goeds voor
  het nieuwe jaar. Ik hoop ook dat je webhop een vliegende start mag
  maken en je veel plezier gaat geven.

  Hartelijke groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gea, ja leuk he, 2 vriendinnen die elkaar ook kunnen vinden in de brocante, het reizen en de kunst. En dan heb je zomaar samen een webshop en nu dan ook een blog. Ja jij ook een hele fijne jaarwisseling, lieve groet Pauline

   Verwijderen